Bergen Bossraces 2021 – 15. april i samarbeid med BiR

Bergen Bossrace arrangeres 15. April 2021 i Sandviken Bergen.  Det er en konkurranse i bossplukking. Folk melder seg på for å plukke boss. I den anledning har vi vært i kontakt med både BIR og Bir Bedrift på Instagram og har fått låne 10 stk bossestenger som vi takker for.

Enok Groven ved en BIR-boks

Bergen Bossrace arrangeres av Enok Groven. Enok Groven mest kjent som modell Vouge og reklame for iPhone. Han driver Slit´an secondhand butikk, er influenser og reality-kjendis.

I tillegg bidrar  Bergen Tourist Tours ved Ole Ola, forretningsmann og miljøverner kjent fra blant annet Travelman på Channel 4 og oppslag i lokale media

Målet med løpet er å plukke mest mulig boss på 2 timer, men også være sosialt og miljøbevisst arrangement. Vi har ordnet noe utstyr og en del premier til konkurransen.

MELD PÅ DITT LAG – FLOTTE PREMIER

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_20210225_172006-766x1024.jpg

Bossing er en gøy aktivitet som har blitt veldig populært i det siste. I den anledning er det fantastisk at BIR kunne hjelpe med bossestenger! Flere av de nye utøverene har ikke fått tak i bossestenger pga det har vært utsolgt i inn- og utland.

Ta kontakt for ytterligere informasjon,

Hilsen Ole Olava og Enok Groven

Comment (2)

  • Alba Muriel Rodriguez Mandiola| March 29, 2021

    Hallo!
    Har du plass til 3?
    Takk skal du ha 🤗

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published.